Friday, October 25, 2013

INTIM GEL RM56

INTIM GEL
KECIK-KECIK CILI PADI..
mula2 dlu,rmai gak yg complain n botol nye yg comel molek tu..tp da pakai,waaaahh...rmai yg bagi feedback..auummmm!!hari2 MJ..auuuwww...pas2 sebulan lbh gak dpt pkai.ok la n hrga die..haaa..mai tgk kelebihan INTIM GEL ni..

Kebaikan:
1.Mengetatkan bahagian intim
2.Memberi kepuasan maksimum
3.Mencegah bau di bahagian sulit
4.Mencegah pengeringan
5.Membunuh bakteria & fungus
6.Mengatasi masalah keputihan

CARA GUNA:
Sapukan ke dalam vagina guna jari sedalam yg boleh. ini adalah utk mengaktifkan sel2 di "vagina canal" atau laluan vagina spya lebih sensitif.

KESAN:
1. Ramuan herba akan melancarkan peredaran darah sehingga ke 'clitoris' dimana ada satu titik ghairah dipanggil "G-SPOT".
2. Gel ini akan mematikan fungus2 dan bakteria di dlm vagina lalu mencegah terjadinya keputihan.
3. Apabila bersih dinding vagina akan menggebu dan subur sertalembap kembali.

SIAPA YANG BOLEH MENGGUNAKANNYA:
1. Sesiapa saja tanpa mengira usia.
2. Wanita yg masih muda tetapi hilang ghairah kerana tiada sensitivity especially selepas bersalin.
3. Faraj kering kerana ia menyuburkan dan kembalikankele mbapan semulajadi.
4. Mereka yg menghampiri peringkat menopos/yg telah pun menopos. Insyaallah gel berubat ini dapat
mengembalikan keremajaan vagina dan mengembalikan keghairahan yg semakin lupus.

******Kebahagiaan rumahtangga bermula dari kamar tidurnya.





HUBUNGI WANIE WHATSAPP 0196310017

MAKLUMAT LANJUT DAN TESTIMONI BOLEH JUGA LAYARI FB FANPAGE Jamu Susuk Dara Molleque

Saturday, October 12, 2013

JAMU AKU DARA RM48/40 BIJI

551
***latest INFO, JAMU AKU DARA (JAD) bakal keluar pada january 2014.. setahun sekali je jamu aku dara ni keluar ye sebab kos yang tinggi juga bahan mentah yg susah dpt.. so bajet2 simpan utk keperluan masing2.. nak pre-order booking dulu boleh sbb JAD ni mmg item HOT GILERRRRR...utk pre-order deposit rm35/botol, yg nak bayar lump sum pun boleh..

As salam uolss..Di sini suka saya nak kongsikan bagaimana cara produk Jamu Susuk Dara bertindak untuk merawat penyakit cyst/fibriod yang semakin menular di kalangan wanita zaman moden ini..Perkongsian ini adalah daripada pengasas atau “mem” besar JSD, puan Hanni Borhan (FB: honeydew hanni) ye..walau bagaimanapun, korang tetap disyorkan berjumpa doctor untuk pemantauan cyst/fibriod korang ye..ini adalah rawatan alternatif.. tak salah nak mencuba kan? Plus,memang ramai yang dah cuba n hasilnya, doc sendiri pun terkejut camne penyakit cyst diorang cepat kecut dan lama kelamaan hilang
dan tak perlu buat operation. Amazing kan??

Tapi untuk peringatan, pastikan saiz cyst/fibriod korang bawah 3cm ye..saiz cyst/fibriod lebih daripada 3cm memungkinkan korang utk menahan sakit berbulan2 dengan rawatan cara JSD ni..keputusan berpihak kepada anda..Take it or leave it!

“ Jamu Susuk Pengantin Dara dan Jamu Aku Dara adalah gabungan dos tertinggi dalam sejarah Jamu yang boleh membuatkan pengguna pengsan jika makan dan guna tanpa kawalan. Gabungan ini utk mengugurkan cyst dan fibroid yg bersaiz 3cm ke bawah..jika saiz fibroid dan cyst besar ianya akan
mengecutkan dan menjadikan saiznya kecil mengambil masa 3 ke 6 bulan dgn simptom spt demam dan sakit2 urat2 setiap hari.

Ketika proses pengguguran cyst dan fibroid, user akan mengalami demam panas yg sangat tinggi, sakit badan dan kekejangan otot dan ari2..sebelom proses keguguran, akan berlaku pendarahan spt datang bulan dan disertakan dgn ketulan darah dan seterusnya ketulan penyakit. Selepas proses keguguran
penyakit tersebut, pesakit atau pengguna akan turun darah spt selepas bersalin diantara 14 hari ke 60 hari. Selepas proses ini, disyorkan memakan JAMU JALINAN CINTA supaya luka2 dalam rahim cepat sembuh dan memberikan bekalan tenaga. Ketika proses ini juga, pengguna ataupun pesakit dinasihatkan cukup bekalan air antara 3 liter ke 6 liter sehari..makan pantang seperti orang bersalin.

Disyorkan juga ketika dalam proses rawatan menyediakan paracetamol ataupon panadol utk mengawal demam. Jika cyst dan fibroid besar memang ternyata sangat sakit dan perlu bantuan ubat tahan sakit dari klinik dan farmasi untuk kelegaan semasa rawatan yg akan terkena spt simtom2 demam dan bentan
ketika rawatan. Anda disyorkan menyapukan Deep heat Lotion di ari2 dan juga tapak kaki utk kelegaan utk menggantikan tungku.

Untuk persediaan awal sebelom rawatan, anda digalakkan mengamalkan Coklat Love Habibi diantara 3 bulan ke 6 bulan sebelom memulakan rawatan cyst dan fibroid.. ini membantu utk badan anda bersedia menerima herba..setelah mengamalkan Coklat Love habibi sila buat persediaan rawatan dengan bekalan Jamu Aku Dara 6 botol sehingga 12 botol dan maksimum 6 botol Jamu susuk Pengantin Dara utk memastikan rawatan anda mendapat bekalan herba yang cukup dan tidak terputus ubat ketika rawatan.

Suka saya ingatkan, berhenti daripada pengambilan Jamu Aku Dara selepas anda yakin anda sehat sepenuhnya.”

regards;
-Honeydew Hanni-

**p/s: JAMU AKU DARA dijangka menemui peminat jamu susuk dara bulan januari 2014 akn ade dalam pasaran ye uolss..jangkaan pengeluaran stok setahun sekali shj, harap maklum dan grab stok utk kegunaan setahun siap2. Sementara menunggu stok JAMU AKU DARA, boleh gantikan dengan COKLAT LOVE HABIBI .

hotline 0196310017 wanie


Wednesday, October 9, 2013

SUAMI MAKAN HATI ISTERI LONGGAR

*** SUAMI MAKAN HATI ISTERI LONGGAR ***

Sanggupkah anda membiarkan suami anda merasa LONGGAR dengan anda????
90% wanita menghadapi masalah hubungan INTIM, RAHIM JATUH, KEPUTIHAN, FARAJ dan BERBAU.
Kepakaran saya adalah menjadikan suami anda GEMBIRA dengan
isteri KETAT dan MANTAP seperti PERAWAN MALAM PERTAMA walau
selepas melahirkan 4 cahaya mata.
Masalahnya ialah ramai isteri tidak sedar hubungan semakin HAMBAR kerana suami BERDIAM diri dan hanya "REDHA" sahaja dengan KELONGGARAN isteri.

Kami mampu menjadikan wanita kembali PERAWAN seperti anak DARA…..
***MISS V KETAT DAN RAPAT SERTA MERTA!!
***KEPUTIHAN DAN GATAL hilang.
***MENGHILANGKAN BAU PADA FARAJ

Khusus Untuk Wanita:
- Kembali ketat, sendat dan menawan persis anak dara
- Membantu menyelesaikan masalah Keputihan
- Menegangkan kembali Bibir Faraj
- Menguatkan Rahim dan Peranakan bagi yang lepas bersalin
- Membantu melancarkan kitaran haid yang tidak teratur
- Meredakan Senggugut yang memeritkan
- Awet muda jika dijadikan amalan harian
- Menyegarkan tubuh badan

Boleh berhubung dgn saya WHATSAPP/WECHAT 0196310017 untuk mendapatkan rundingan mengenai JSD... insyaallah... saya akan bantu...
Pada masa yg sama.. boleh melayari https://www.facebook.com/JamuSusukDaraMolleque
DAN
http://missmoleque.blogspot.com/


Sunday, October 6, 2013

SAYANGI DIRI ANDA...

Jgn simpan andai kita tahu dalaman kita bermasalah..klu kereta mesti kena Service,tiap 6bulan skali pun kena g anta check kannn..blh pulak abis ribu
riban.. syg kete la katenyerrr..sbb kete kne bawak g mana2..
Then?ur body??
Inside ourbody???
Ladiesss????!!!plzzzz...
Dalaman kita pun kena service jugak..xkn nk biar bkulat..xgitew...
xyah mahai mna pun..klu nk bkire sgt rm25 jer
xkn xboleh kannn....
Myesal dulu lebih baik dr myesal kemudian..dh parah nk berubat lg la Makan masa,duit,segalanya
jika xdpt nk ubat????????????
Airmata darah xde guna daaaaaa cheq oiii...sayangilah diri anda..kecantikan bermula dr dalam..org nmpk ke, x nmpk ke..jnji u ollls tau....

ANDA SAYANG DIRI ANDA??? MULAKAN LANGKAH PERTAMA DENGAN MENGHUBUNGI SAYA DI 0196310017 SMS/WHATSAPP UTK KHIDMAT NASIHAT PERCUMA..


LIKE PAGE--->https://www.facebook.com/JamuSusukDaraMolleque




Saturday, October 5, 2013

SET KURUS

Kombinasi Yang Hebat Dari Jamu Susuk Dara....

> Nak Turunkan Berat Badan, 
> Nak Hilangkan Senggugut, 
> Nak Buang Angin2 Badan, 
> Nak Bagi Badan Bertenaga, 
> Nak Jadikan Kulit Licin Mulus, 
> Nak Hilangkan Parut2 n Jerawat2 Degil, 
> Nak Pecahkan Lemak2 Degil dan Juga Melancarkan Peredaran Darah....??????

 Cubalah Kombinasi Ini ;~ 
1. COKLAT LOVE HABIBI RM 48 
2. MAGIC BODYSLIM SOAP RM 36 
3. MEDICATED HEAT LOTION RM 48 

SMS / WHATSAPP 0196310017

11 JUN 2013
TESTIMONI COKLAT LOVE HABIBI 

badan saya turun 4kilo..mkn CLH ja..huhuhu...sblum ni 52kg, td timbang tgl 48kg..hilang selera makan lepas mkn CLH...silap haribulan, angin tiup pn melayang...hahahaa....sp nk turunkan berat badan, blh la mkn CLH... sblum ni berat badan sbb kurang berak kot..miahahaha..sekarang dah lawas, badan pn dh ringan..kekeke.... ^___^ 

TESTIMONI MAGIC BODYSLIM SOAP TESTIMONI ( 1 )
sabun ni memang boleh hilangkn lemak2 dekat badan.. pas tau pasal sabun tu kn.. mule2 pakai maca tak percaya berkesan.. sekarang baru 3minggu gune.. baju semua dah longgar2.. mulenye memang la tak perasan yang baju semua dah longgar, sebb saya perasan gelang yang saya pakai ni longgar sgt2.. lepas perasan gelang yang kat tgan jadi longgartu yang pergi bongkar balik baju yang lama-lama. sekali try.. alamak.. boleh pakai balik dah. suka sgt2. now semua baju dah boleh pakai da, yang lagi lawaknye, saya pergi kenduri kawin. pakai la baju yang mase pergi konvo tu. sekali.. dah macam pakai baju pinjam. longgar sgt2. 2. saya ad parut kt kaki. bekas kena kaca.. parut tu dah lama. dari zaman kecik2 lagi. hari tu mandi. tgh gosok2 ni.. baru perasan yang parut tu semakin tengelam n makin pudar. sabun ni memang best. sekarang sentiasa pantau perubahan. dah tak macam dulu buat tak tau je. sebb seronok sgt ni.nnti gaji ingt nk amek lagi sabun tu.. 

TESTIMONI ( 2 )

Tidak hanya berfungsi utk melangsingkan badan…sekiranya anda mempunyai tompok2 hitam di bahagian badan, parut bersalin, parut sebab nyamuk ke..pendek kata TONA tak SEKATA..cuba amalkan penggunaan sabun ini…ketika mandi ulit tubuh ada..gosok keseluruh badan dan sental bahagian2 bermasalah itu..insyaAllah kulit anda akan gebu semula di samping dapat menghilangkan lemak badan..kalau tak percaya mak saya yg berumur 50thn pun dah dapat manfaatnya…saya sendiri pun perasan kulit kakinya dah kurang pecah…kakinya yg sentiasa bengkak (sebab kaki x dapat tampung berat badan so bila banyak berjalan dan buat kerja, kaki akan bengkak dan x surut2) pun dah kecut dan dah boleh solat tanpa rasa sakit…side effect guna sabun ni dia sentiasa buang angin…..alhamdulillah saya bersyukur……sebab dgn penemuan sabun ni masalah sakit lutut dan sakit kaki mak saya dapat di kurangkan jadi dia semakin kurang bergantung dgn ubat. Lepas raya haji mak saya order lagi 2 buku sabun ni supaya bekalan dia tak putus…Saya harap anda semua juga dapat manfaat dgn perkongsian ini…

TESTIMONI MEDICATED HEAT LOTION

 "Puan, 7 hari saya guna lotion dan soap JSD siang mlam... Fuhhh! - mmg pnas dan sgt panas.ehem2..xsama mcm cap dot dot dot.lpas brsalin perut saya ni buncit..wlaupun xketara tp ada la 2 layer...ooohhh! Malu.kalau pkai baju tu mmg xcntik la..ada suami prnah brgurau perut saya kedepan dan tinggi lagi dari 2 puncak gunung istimewa saya tuuuu ooopsss.tapi sjak pkai lotion dan soap JSD ni, ada kesan la. perut saya agak slim dan ada soace antara bawah breast dgn perut.. Xmcm sebelumnya sama sejata jerrr...suka benar...apa lah hebat sgt resepi lotion tu. mmg lainlah! Tq.tq..

pm/whatsapp wanie 0196310017

LIKE PAGE--->Jamu Susuk Dara Molleque



SET KEINTIMAN 2 - MEREMAJAKAN, MENYEGARKAN DAN MENGHARUMKAN

MISS V BERBAU?? LONGGAR?? MENGGELEBER?? RASA MALU & RENDAH DIRI?? ~~ JOM ATASI MASALAH ANDA SEKARANG !!

*********** HOT ITEM !! FAST SELLING !! ************
SET PENJAGAAN BAHAGIAN INTIM
KEKAL SEGAR, REMAJA & HARUM !!

> Set ini bukan sahaja untuk merawat keputihan
> Ia juga boleh mengetatkan
> Mencantikkan MISS V
> Mewangikan MISS V
> Membersihkan MISS V
> Membunuh bakteria di MISS V
> Menyihatkan rahim
> Memberi kepuasan kepada anda & pasangan anda.

In Shaa Allah (=^_____^=)


1. FEMININE WASH RM48/100ML
2. MASKER VAGINA RM25
3. INTIM GEL RM56/15ML

SEBARANG PERTANYAAN/ORDER

PM/SMS /WASSUP/WECHAT 0196310017 UTK MAKLUMAT LANJUT

LIKE N SHARE Jamu Susuk Dara Molleque



SET KEINTIMAN - BAGI YANG KURANG BERNAFSU

HUBUNGAN KIAN HAMBAR???????SET KEINTIMAN 1 (INTIM GEL + COKLAT LOVE HABIBI)

selepas melahirkan anak, keinginan wanita akan berkurangan di sebabkan hormon dalam badannye tdk seimbang..keadaan ini mengakibatkan masalah kewanitaan berlaku dan tiada lagi cengkaman..stress juga di kenalpasti penyebab utama keinginan wanita semakin menurun, setiap tekanan sama ada fizikal atau mental..

wanita sepatutnye berusaha mengatasi masalah ini, jika tidak ia akan mendatangkan masalah pd diri sendiri juga pd suami khususnye....kadar penceraian yg kian meningkat sehingga kini adalah kerana hubungan seksual tdk dpt di penuhi oleh pasangan malah ada wanita terpaksa di madukan kerana di katakan sudah tdk hebat lg masa bersama...

BELUM TERLEWAT LAGI UTK MENGATASINYE...JSD ADA PENAWAR MASALAH INI...DAPATKAN SET KEINTIMAN
IG RM 56
COKLAT HABIBI RM 48


postage rm7 sm/ rm11 ss

-utk ketat n rapat
-utk mencapai klimaks anda
-utk bg naikkan nafsu bersama
-memberi bertenaga walau penat menguruskan rumahtangga
-menyihatkan badan
-melawaskan
-membuang toksin dlm badan

HEBATKAN ? APA TUNGU LG JOM ORDER SEKARANGGGGGGGGG

PM/SMS/WASSUP/WECHAT 0196310017  UTK MAKLUMAT LANJUT

LIKE N SHARE Jamu Susuk Dara Molleque





COLLAGEN DELIMALICIOUS WHITE RM100/12SACHET

ANDA MAHUKAN LUARAN YG CANTIK? GEBU? DALAMAN YG SIHAT, KETAT, TEGANG? DGN COLLAGEN DELIMALICIOUS WHITE ANDA AKN DAPAT SEMUANYA...HANYA AMALKAN 1 SACHET SEHARI SEBELUM TIDO..PASTI ANDA BERPUAS HATI..

Suplemen kolagen kami bukan semata2 kolagen seperti kebanyakan produk lain. Produk COLLAGEN DELIMALICIOUS WHITE dirumus khas dengan tambahan astaxhantin iaitu anti-oksida yang dapat menyahtoksin di dalam tubuh, merawat kedut, kulit kusam, jerawat n jeragat serta memutihkan kulit.

Suplemen collagen kami adalah menyeluruh 2 in 1 kerana selain membaikpulih kulit ia juga diperkaya dengan khasiat herba/jamu untuk penjagaan kesihatan dalaman wanita. Khasiat manjakani, kacip patimah dan habatus sauda di dalam suplemen kami membantu wanita merawat sistem dalaman mereka supaya rahim menjadi sihat, bahagian intim menjadi ketat dan mantap. Payudara dan punggung kembali kencang dan padat.

COLLAGEN DELIMALICIOUS WHITE adalah penjagaan menyeluruh dari HUJUNG RAMBUT KE HUJUNG KAKI, DALAMAN DAN LUARAN!!

COLLAGEN DELIMALICIOUS WHITE RM100/12 SACHET

UNTUK MAKLUMAT LANJUT ANDA BOLEH :


PM https://www.facebook.com/anje7782

CALL / SMS / WHATSAPP 0196310017

CEPAT!!!! CEPAT!!! SEMENTARA STOCK MASIH ADA









JAMU JALINAN CINTA - RM48/40BIJI

[[ INFO PRODUK ]]

-- KUNYIT PUTIH --
(Antara bahan didalam Jamu bersalin JSd- JAMU JALINAN CINTA)

Tidak ramai yg mengetahui khasiat mahupun mengenali kunyit putih ini. Jika disebut "Kunyit" org kita hanya memfokuskan utk masakan. Dalam beberapa siri kajian saintifik & juga perubatan
tradisional perbidanan kampung, kunyit putih amat bermanfaat untuk ibu-ibu lepas bersalin & juga melawan pertumbuhan sel-sel kanser.

Dalam bidang perbidanan kunyit putih berkhasiat bagi membersihkan organ-organ peranakan wanita selain dapat menyembuhkan luka dgn cepat & menghentikan pendarahan. Sifat antioksidan nya juga dapat menahan zat radikal bebas penyebab
tumbuhnya sel kanser, anti inflamasi (keradangan) serta dapat meningkatkan sel darah merah.

Dimasa ini agak sukar untuk mencari kunyit putih sebagai salah satu bahan perawatan bagi ibu2 bersalin, jadi rebutlah peluang ini kerana jamu bersalin keluaran JSD adalah antara jamu bersalin yg terbaik kerana mempunyai kandungan kunyit putih. Bukan sekadar menyihatkan rahim anda selepas kelahiran, malas dapat melawan pertumbuhan sel-sel kanser dan mencergaskan tubuh badan anda.
In shaa Allah....

jom oderrr...SMS/WHATSAPP wanie 0196310017

LIKE PAGE-->https://www.facebook.com/JamuSusukDaraMolleque
assalamualaikum dan salam sejahtera..

dapat lg testimoni..

hmm...baca dan fikirkan sejenak..

mungkin anda rasa miss v anda xde masalah, xde bau, tip top condition lah! tapi, anda pasti 100% ker??? anda nampak ke kt celah2 lipatan daging dlm miss v tu ade ape? kotor2, sisa2 air mani, kerak2 keputihan, kadang2 bulu pubik pun ade termasuk dlm faraj tu...kalau anda boleh nampak mmg power la..hehehee..

ok2..dh lari topik..kat mana td?? haa.. kt dalam miss v tu byk lipatan2 celah2 daging yg kita pun xtau ape yg tersekat kt situ..mcm gigi la, kalau bertahun2 kita x cuci, x gosok gigi, x flos, x kumur listerine, plak pun terbentuk dan dpt penyakit gusi, jd sakit..lepastu mulut pun berbau betul x???

haa...bayangkan miss v kita ni mcm mulut kita la, kalau x cuci, x bersihkan selepas 'makan' xyah bg seminggu la, 2 hari pun cukup la gigi berkarat, mulut pun berbau, betul x?? kalau miss v pun x bersihkan betul2 kt dalam2 tu agak2 mcmana bau nyer eh... kesian encik suami nak cakap serba salah kang bini muncung panjang sedepa, mogok pulak..nak pujuk dah susah.. suami pun pendam jela..tp sampai bila nak pendam2 kan..mcm gunung berapi, pendam lama2 akhirnya meletus jugak..jgn tunggu sampai letusan gunung berapi dh keluar baru nak tunggang langgang selamatkan diri... pencegahan dr awal lebih baik ye puan2..

haaa..ade yg senyum sorg2 baca status ni, ade kene dekat batang hidung sendiri x??

anda nak miss v bersih dan wangi? nak brtenaga?? nak ketat?? nak sihat?? nak mantap???

JAMU SUSUK DARA ada jawapannya...

jom PM/SMS/WHATSAPP 0196310017 UTK MAKLUMAT LANJUT

utk lebih banyak info dan testimoni klik di sini-->https://www.facebook.com/JamuSusukDaraMolleque









JAMU PENGANTIN DARA-RM65/10BIJI 



Fungsi-mengeluarkan sisa2 kerak haid lama, kesan darah nifas dan kesan darah bekas keguguran, kerak2 keputihan yang kita tak tau pun sebenarnya wujud.
-hasilnya-bila kerak di buang sama macam kita punya hidung suda korek buang itu tahik hidung kering sekarang boleh nafas lega.
-selepas itu apa rasa?oiii sendatt wehhh!!.....

Nama Item: “ Jamu Pengantin Dara", rahsia sejak tahun 1850 -

Ramuan herba: manjakani, akar serapat, belimbing bukit dan garam supit, bunga pakma, kacip Fatimah dan herba – herba rahsia lain.

SIAPA KAH YANG SESUAI UNTUK MENGGUNAKAN?
1- Wanita yang belom monopos.
2- Wanita yang faraj ternganga berlendir dan berair
3- Wanita yang mengalami keputihan kronik sehingga berbau
4- Wanita yang mengalami kemaluan berbau
5- Wanita yang seluar dalamnya basah akibat air dari faraj bukan kencing
6- Wanita yang Rahim kembang lepas bersalin
7- Wanita Rahim kembang selepas period
8- Wanita Rahim kembang yang tidak datang bulan
9- Wanita yang kerap jimak dan suami melepaskan air mani dalam faraj dengan kerap

Mengapa mereka perlukan produk ini?
1- Rempah di dalam faraj akan meresap semua jenis air dan lendir
2- Rempah di dalam faraj akan menyedut semua jenis air termasuk didalam Rahim sehingga Rahim mengecut.
3- Ketika rempah sedang bekerja Rahim akan mengecut dan akan mengeluarkan segala jenis cecair dan akan turun kemulut Rahim dan jatuh kedalam faraj. Rempah tersebut menyerapnya.
4- Ketika rempah di dalam faraj ketika melakukan jimak. Rempah tersebut akan menyedut air dari zakar sehingga menpercepatkan air mani keluar.
5- Rempah didalam faraj akan mengakibatkan faraj mengecut keseluruhannya.
6- Rempah herba yang di makan akan berfungsi mengecutkan Rahim dan faraj. Rempah bertindak seperti memeras Rahim untuk mengeluarkan air dari dalam Rahim.

Tindakan balas herba POSITIF kepada pengguna:
1- Dalam tempoh 1 jam lubang faraj tertutup.
2- Dalam proses 24 jam terasa berdenyut – denyut di ari – ari / atas V / dalam Rahim.
3- Terasa kering di faraj
4- Berdenyut – denyut di bahagian kanan atau kiri ari – ari.

Situasi Pengguna ketika menggunakan produk ini:
1- Faraj menjadi sempit dan kering.
2- Terasa Rahim kecil dan kecut
3- Daya kemutan 300% rapat dan sempit di bahagian faraj

Situasi Pasangan ( suami pengguna) :
1- Terasa sempit, padat dan susah nak masuk kerana laluan faraj tertutup
2- Memerlukan foreplay yang panjang untuk menghasilkan air mazi atau pelincir semulajadi.
3- Mengalami kegelian zakar maksima diseluruh bahagian.
4- Terasa zakar seperti disedut membuatkan air mani keluar dengan cepat

Kelebihan Penggunaan produk ini:
Wanita yang menggunakan ini akan menjimatkan tenaga untuk kemutan

Dilarang keras untuk:
1- Wanita yang masih belum melakukan hubungan kelamin atau anak dara atau masih dara
2- Wanita yang telah monopos
3- Wanita yang faraj kering ( ketika melakukan hubungan seks memerlukan bantuan pelincir)

Cara penggunaan

1. Masukkan 2 kapsul kedalam faraj yg ternganga dan longgar.
- dalam keadaan mencangkung, dengan menggunakan jari, 1 kapsul ditolak ke bahagian kanan rahim sambil menarik nafas. Dan 1 kapsul kebahagian kiri rahim. Pastikan sampai betul-betul ke penghujung yang paling dalam rahim.
2. Makan 4 kapsul jamu sebelum tidur. Dgn kuantiti air suam sekurang2nya 3 gelas.
* biarkan kondisi ini semalaman tanpa bersetubuh.
* Rahim akan terus mengecut serta merta.
* dituruti 2 kapsul setiap malam sebagai amalan
* harus meminum air suam dgn kerap utk mengelakkan pening kepala kerana jamu panas

Kesan –kesan
1. Rahim akan terus mengecut.
2. Laluan rahim menjadi rapat dan berpasir seperti dara semula
3. Bibir faraj akan terus menjadi rapat.
4. Bila pertama kali selepas penggunaan. Isteri akan merasa sakit akibat sempit dan terlalu rapat dan nikmat seperti pertama kali bersetubuh. Kesan dialami suami dan diakui :

i. mengalami pengalaman bersetubuh seperti dara 100%
ii. mengalami seperti kepala zakar disedut dan dikemut.
iii. keadaan dinding laluan rahim keseluruhannya berpasir menambahkan nikmat kegelian maksima seperti pertama kali bersama.
iv. pencapaian klimaks maksima rasa sempit menyeluruh dari kepala hingga ke pangkal zakar.

Ada 10 kapsul. Dibuat terus guna tidak boleh simpan lama kerana tiada bahan pengawet.

wanie 0196310017 jom oderrr...

LIKE PAGE-->https://www.facebook.com/JamuSusukDaraMolleque
Jom guna set resdung jamu susuk dara
1. MAGIC CLEAR SINUS SOAP - RM28.90
2. BEDAK SERI CAHAYA - RM36/120ML
3. JAMU SERI CAHAYA@JAMU RESDUNG - RM48/40 biji

(harga tidak termasuk pos)Resdung merupakan penyakit yang berpunca oleh jangkitan bakteria ke atas hidung dan rongga-rongga di bahagian dalaman tulang muka yang bersambung ke hidung melalui saluran-saluran sangat kecil dipanggil ... sinus.

Tanda-Tanda Penghidap Resdung:
~ Hidung tersumbat dan berbau busuk
~ Gatal-gatal di kawasan muka, telinga, mata dan hidung
~ Hidung kerap berair walaupun tidak selsema
~ Kerap bersin terutama di waktu pagi
~ Rasa berat muka atau sakit terutama di kawasan antara mata
~ Sakit tekak sacara berpanjangan serta berulang
~ Mengalami demam atau rasa tidak sedap badan secara berpanjangan
~ Kerap sakit kepala atau migrain

Tanda-tanda diatas muncul secara berulang terutama di waktu pagi, cuaca sejuk, tempat berhabuk, selepas mengambil makanan laut, belacan, budu, cencalok dan sebagainya. Sekiranya anda mempunyai tanda-tanda tersebut, kebarangkalian anda mempunyai penyakit resdung.

Nak keterangan yg lebih lanjut????dont worry,,,free consultation ok,,,jom pm wanie lelaju

COD negeri PERAK bg area BIDOR, TAPAH, SUNGKAI DAN BERDEKATAN SETIAP HARI..

Pm wanie
Call/sms/wasap/wechat 0196310017
https://www.facebook.com/JamuSusukDaraMolleque

COOL MEDICATED FEMININE WASH RM48/100ml

Feminine Wash Ni Dah Jadi Satu Benda Wajib Guna Setiap Hari..
Kalau Tak Guna, Rasa Mcm Something Wrong Jerk...

Pencuci yang paling laris n bila pakai sejuk je...tidak seperti pencuci lain fw berguna untuk semua wanita xkira anak dara or sudah berkahwin..menghilangkan keputihan dan paling utama memberi kesegaran kepada pengguna....
Berminat pm or wassap saya laju2 ye...masih belum terlambat tuk kita mencuba...0196310017 wanie

like page--->https://www.facebook.com/JamuSusukDaraMolleque







TESTIMONI OH TESTIMONI..

Askum Sis.. Nak Cite Pengalaman Pakai Feminin Wash Tu...Yg Bestnye Bila Buang Air. Tu Masa Paling Saya Tunggu Sbb Bila Time Cuci, Saya Suka Sembur Air Byk2 Kat Miss V Tu. Tau Tak, Cam Tisu Putih2 Berenang Masuk Lubang Air...Memang Tiap2 Hari Saya Tggu Utk Tgk Benda Tu Kuar..Sekarang Dah Jarang Kuar Plak! Dah Bersih Kot...Tp Memang Puas Hati La Pakai FW Tu HuHuHu Nanti Da Habis Saya Oder Lg Ek.... .Tp Ni Dah Tak Kuar La ..Tapi Kalau Time Rase Gatal & Macam Ada Air Kuar Dr Miss V, Cepat2 G Tandas ..Ape Lg Kalau Cucur Air Kat Situ, Memang Byk Kuar ....Besar Kecik Cam Tisu Pun Ada, Cam Susu Basi Pun Ada... Yer La Sis, Kalau Kena Kat Underware Jd Kuning2 Tu..Tp Yg Teruk Sejak Mengandung Ni.. Memang x Selesa, Tergaru2 Sampai Luka... Memang Sis, Tido Pun Jd x Bape Lena...
Alhamdulillah..Sekarang Masalah Sudah Selesai…
PERCAYA X??

APA YG BERADA DLM WAJAH ANDA??

RESDUNG!!...

JAMU SUSUK DARA ADA PERAWATNYA..

MAGIC CLEAR SINUS SOAP (RM28.90)
JAMU SERI CAHAYA (RM48)
BEDAK SERI CAHAYA (RM36)



DAPATKAN SEGERA!!

pm/whatsapp wanie 0196310017

LIKE PAGE--->https://www.facebook.com/JamuSusukDaraMolleque

Produk-Produk JSD



1. Jamu Pengantin Dara (RM65)

2. Jamu Aku Dara (RM48)-Out of stock

3. Masker Vagina (RM25)

4. Jamu Lelaki Jutawan (RM65)-out of stock

5. Collagen Delimalicious White (100)

6. Minyak Ikat Kasih (RM65)

7. Coklat Habibi ( RM48)

8. Jamu Jalinan Cinta@Jamu Bersalin ( RM48 )

9. Jamu Kencing Manis ( RM65 )

10. Medicated Deep Heat Lotion ( RM48 )

11. Magic Body Slim Soap ( RM 36 )

12. Feminine Wash (RM 48 )

13. Magic Seri Cahaya Soap (28.90)

14. Magic Clear Sinus Soap@sabun resdung (28.90)

15. Intim Gel (RM56)

16. Bedak Seri Cahaya (RM36)

17. Jamu Seri Cahaya @ Jamu Resdung (RM48)

18. Berynna Vit C (RM38)


untuk maklumat dan lebih banyak testimoni berkenaan produk sila klik

Jamu Susuk Dara Molleque
There was an error in this gadget

Anda juga Mungkin Meminati:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...